Тракторите във фермата

„За живот тук“ е лозунг-и Tractor Supply Co. все по-, че тук е навсякъде. Първоначално доставчик за земеделските производители и животновъди, търговеца на дребно, сега се обръща към едно ново поколение от повече крайградски потребителите се интересуват от земеделие начин на живот. „Chick Days“, промоция, която минава през пролетта, е предназначен за обучение на заден двор пиле бригада и могат членовете на консумативи и оборудване-, както и пилета и патици-да започнат и да поддържат стадо хоби.


В много отношения, този модел е доказал почти Amazon-доказателство, тъй като онлайн търговец на дребно не носи всички на една и съща стока, и със сигурност не може да превозва добитък. Това е изместен малко, според анализ от William Blair & Company. През 2013 г., Amazon извършва 42% от стоките Трактор доставка, което е повишение от 33% спрямо предходната година. Но като резултат, Tractor Supply понижи цените да бъдат по-конкурентоспособни с Amazon, която сега са средно 7,5% по-ниска, в сравнение с 9,2% преди.

Трактор Supply се правят нещо правилно. Тя е преживяла 17 последователни тримесечия на ръст на продажбите от един и същи магазин, а продажбите са нараснали от $ 3,0 милиарда до $ 5,2 млрд между 2008 и 2013 г., за срок от пет години с годишен ръст от 11,4%.

физически магазини Tractor Supply все още са склонни да се намира в повече селски райони, но не изключително извън мрежата-Например, най-близкия клон на Ню Йорк е по-малко от 40 мили във Фландрия, NJ-и непрекъснато нараства. В момента компанията разполага с 1,276 магазина в 48 държави, и че планира да добави между 102 и 106 по-сам 2014.

Emarketer събира данни за 225+ фирми за търговия на дребно по отношение на редица показатели, включително продажби, магазин производителността, доходите, разходите за реклама и заетостта. Данните идват от SEC стружки и отчетите за приходите. Всички цифри са нетни.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *